Tečaj za Planiranje Vjenčanja

academy-wedding-planner-course-wedding-planning-event-planner-antropoti1

Categories

Eventi , Vjenčanja

TEČAJ ZA PLANIRANJE VJENČANJA– 20 školskih sati

(4 dana po 5 školskih sati)

Tečaj za planiranje/organizaciju vjenčanja namijenjen je osobama koje žele upoznati i ovladati osnovnim vještinama za planiranje savršenog vjenčanja. Tečaj služi za privatne svrhe i može se priložiti kao dodatna edukacija ukoliko tražite posao u hotelima, restoranima (HoReCa), cvjećarnicama, cateringu, agencijama za organizaciju vjenčanja i evenata ili ostalim profesijama gdje se traži planiranje vjenčanja ili za edukaciju osobama koje žele započeti vlastiti posao, pravnim osobama koje imaju obrt ili poduzeće.
Tečaj za organizaciju vjenčanja kreiran je za vas pod vodstvom stručnjaka planiranja vjenčanja iz svijeta vjenčanja u Hrvatskoj s ciljem pružanja najboljeg znanja i vještina profsionalne organizacije vjenčanja.

Program je koncipiran tako da intenzivnim tečajem polaznicima omogućava stjecanje osnovnih teorijskih i praktičnih znanja u organizaciji vjenčanja u vrlo kratkom roku s ciljem uštede vremena i novca.

TRAJANJE PROGRAMA I NAČIN IZVOĐENJA

Program tečaja za poslove planiranja/organizacije vjenčanja u trajanju od 20 sati ostvaruje se sukladno nastavnom planu i programu individualnim pristupom i u malim grupama, prema rasporedu. Program sadrži teorijsku nastavu, radionice i vježbe, praktičnu nastavu rada na terenu.

Teorijska nastava izvodi se u trajanju od 15 sati.

Voditelj tečaja: Ivana Trošić, Event & Wedding Planner Antropoti, CEO & Owner

Sadržaj tečaja:
★Uvod
★Osnove planiranja vjenčanja
★Vrste vjenčanja
★Lokacije za vjenčanje
★Vjenčanja u Hrvatskoj i u inozemstvu
★Financije i troškovnik vjenčanja
★Krizne situacije
★Praktični savjeti
★Rad na terenu/Terenska nastava

Što je potrebno ?

Želja za novim znanjima i dobra volja. Početno iskustvo nije nužno.

 

Cijena tečaja: 9.500,00 kn

Napomena: Tečaj mora biti uplačen u cijelosti prije početka rada.

 

Cijena uključuje :

Cijena uključuje: sav materijal i edukaciju potrebnu za izvođenje tečaja. Po završetku polaznici dobivaju certifikat o odslušanom tečaju za PLANIRANJE VJENČANJA.
Kao ANTROPOTI polazniku je omogućeno i dalje usavršavanje.